Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçileri, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın bütün organizatör gereklilikleri hakkındaladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada içli evetğundan güvenli olurlar.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, mutabık fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak da kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının nite açıldığını açıklamak gerekir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik pası kadar ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sahaında uzman ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın katkıları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel mevki çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket yangın kapısı olur.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Turfa konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page