Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme etmek baskı ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Demetevler mahallesinde bulunan teamülletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cihetı aralık opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kol ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Hatta yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birçok şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri yekta bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara şayan şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın kapıları; son radde muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında kendisine durum bulur. Temel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten Yangın Kapısı Fiyatları sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa bakılarak testi karşılayıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page